cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Charger not recognised?

Clare748
Level 1: Joiner
  • 3 Posts
  • 1 Topics
  • 0 Solutions
Registered:
Hi!
Since I’ve updated my iPhone 6s sometimes when I try to charge it, it says ‘this device cannot be recognised’. I’ve cleaned the port and turned my phone off and on but it still won’t charge properly and my phone is only 2 years old. Anyone have any advice for this? Thank you.
Message 1 of 6
1,658 Views
5 REPLIES 5

MI5
Level 94: Supreme
  • 124136 Posts
  • 612 Topics
  • 20211 Solutions
Registered:

@Clare748 that usually happens with a non Apple charger or cable.

Only use genuine or approved accessories.

I have no affiliation whatsoever with O2 or any subsidiary companies. Comments posted are entirely of my own opinion. This is not Customer Service so we are unable to help with account specific issues.

Currently using:
OnePlus 6 (O2 & Sfr), Z3 Tablet (Three UK), iPhone 8+ (EE)
Message 2 of 6
1,655 Views

Clare748
Level 1: Joiner
  • 3 Posts
  • 1 Topics
  • 0 Solutions
Registered:
Sorry forgot to say that’s the original Apple charger! I’ve tried it with other Apple chargers too and the same thing happens.
Message 3 of 6
1,651 Views

Bambino
Level 75: Digital Don
  • 18770 Posts
  • 916 Topics
  • 2321 Solutions
Registered:

@Clare748  Sounds like you need to book an appointment at an Apple store.

I DO NOT WORK FOR O2



Funniest-Thread-2
Message 4 of 6
1,648 Views

MI5
Level 94: Supreme
  • 124136 Posts
  • 612 Topics
  • 20211 Solutions
Registered:

I would suspect a damaged or dirty charging port then @Clare748  

Is your software upto date?

I have no affiliation whatsoever with O2 or any subsidiary companies. Comments posted are entirely of my own opinion. This is not Customer Service so we are unable to help with account specific issues.

Currently using:
OnePlus 6 (O2 & Sfr), Z3 Tablet (Three UK), iPhone 8+ (EE)
Message 5 of 6
1,640 Views

Clare748
Level 1: Joiner
  • 3 Posts
  • 1 Topics
  • 0 Solutions
Registered:
I’ve only had the problem since I updated to the lastest software and I’ve cleaned the port. Really hoping the port isn’t damaged but it seems like the only reason why it won’t charge.
Message 6 of 6
1,634 Views