Welcome to the O2 Community

Has your question already been answered? See the community FAQ's

Android

Reply
Level 1: Joiner
Posts: 3
Registered: ‎04-11-2020

Restriction mode?

Hi everyone, my YouTube no longer let's me look at comments or certain videos. I'm not sure why but the error that comes up is network administration restriction mode. I've check my app settings for my o2 and age restrictions is NOT on so I am very confused and need help thanks guys.
Posts: 116,617
Topics: 573
Solutions: 16,170
Registered: ‎04-04-2012

Re: Restriction mode?

@O2Lisa 

is already looking into this @Motorrex 

 

I have no affiliation whatsoever with O2 or any subsidiary companies. Comments posted are entirely of my own opinion. This is not Customer Service so we are unable to help with account specific issues.

Currently using:
OnePlus 6 (O2 & Sfr), Z3 Tablet (Three UK), iPhone 8+ (EE)
Level 1: Joiner
Posts: 3
Registered: ‎04-11-2020

Re: Restriction mode?

Okay thanks just thought I'd make my own post to not complicate things Smiley Happy
Posts: 462
Topics: 0
Kudos: 64
Solutions: 16
Registered: ‎08-03-2017

Re: Restriction mode?

Thanks for the tag @MI5.

I'll private message you now @Motorrex as it looks to be account relatedsmiling

My working hours are Monday 08:00 - 18:00, Tuesday - Friday 08:00 - 14:00
Any messages sent outside these time will be responded to on my return.
Thanks Smiley Happy

signature
Level 1: Joiner
Posts: 3
Registered: ‎07-04-2017

Re: Restriction mode?

@O2LisaI am having exactly the same problem with YouTube ‘admin restricted’ has come from nowhere a couple of days ago and I can’t remove it
Posts: 462
Topics: 0
Kudos: 64
Solutions: 16
Registered: ‎08-03-2017

Re: Restriction mode?

I will private message you now @Vimto88 so I can look in to this for yousmiling

My working hours are Monday 08:00 - 18:00, Tuesday - Friday 08:00 - 14:00
Any messages sent outside these time will be responded to on my return.
Thanks Smiley Happy

signature
Level 1: Joiner
Posts: 1
Registered: ‎05-11-2020

Re: Restriction mode?

also having the problem, please look into it