cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

‌‌Halloween Riddle Quiz ‌‌

Dave-O2
Community Manager
Community Manager
  • 792 Posts
  • 55 Topics
  • 27 Solutions
Registered:

Ghostly greetings to all 👻

 

Riddle me this, riddle me that, who's afraid of the big, black bat?

 

giphy (23).gif

 

Kicking off the second day of Halloween week is my Halloween Riddle Quiz , below are 10 loosely Halloween-themed riddles.

 

There is no rush with these, as I'm going to ask that all answers be submitted to me via PM, by 11.59 pm on Monday 30 October, I will then reveal the scores on Halloween!

 

There are only a couple of RULES, which can be seen below ↘️

 

  • If you want to take part, PM answers to me, however, you will also need to drop a comment below referring to your favourite riddle without giving the answer away 😁 (GIFS are encouraged)
  • No answers in comments, only via PM.

 

1. Who makes it, has no need for it. Whoever buys it won’t use it. Who uses it, won’t care. What am I?

Answer: Coffin

 

2. I protect, I stand tall, my purpose is to strike fear in all. What am I?

Answer: Scarecrow

 

3. You’re in a room and there’s a ghost in the room, but you are the only one in the room. How is this possible?

Answer: Ghost

 

4. Each morning I appear to lie at your feet. All day I will follow no matter how fast you run, yet I nearly perish in the midday sun.

Answer: Your Shadow

 

5. Two girls ate dinner together. They both ordered iced tea. One girl drank them very fast and had finished five in the time it took the other to drink just one. The girl who drank one died while the other survived. All of the drinks were poisoned. How is that possible?

Answer: The poison was ice 

 

6. Poor people have it. Rich people need it. If you eat it you die. What is it?

Answer: Nothing

 

7. I have a body, arms, legs and a head, but I’m heartless and have no guts. What am I?

Answer: Skeleton 

 

8. I’m tall when I’m young, I’m short when I’m old, and once a year, I make heavy pumpkins light. What am I?

Answer: Candle

 

9. Look in my face, I am somebody. Look in my back, I am nobody. What am I?

Answer: Mirror

 

10. A man was shot in the heart. Nobody tries to save him and it doesn’t kill him. What happened?

Answer: He was already dead 

 

giphy (22).gif

 

Riddle away Good luck everyone 💀

iPhone 15 Megathread //  Don't fall for scams  //  How to get Volt benefits
Contact us on Social MediaFacebook // Twitter // Instagram

 

Message 1 of 18
1,907 Views
17 REPLIES 17

Mi-Amigo
Level 47: Going Places
  • 25395 Posts
  • 834 Topics
  • 0 Solutions
Registered:

Great quiz @Dave-O2 

pm with my answers sent....

my favourite riddle is No 5... 

animated-elephant-image-0327



Girl in a jacket


Some people see things as they are and ask "Why?"; I dream of things that never were and ask "Why not?"
Robert Kennedy.

Message 2 of 18
1,473 Views

Cleoriff
Level 94: Supreme
  • 124446 Posts
  • 828 Topics
  • 7524 Solutions
Registered:

Brilliant @Dave-O2 

Answers sent...

Cleoriff_0-1698316921992.gif

PS favourite riddle was no 4

Veritas Numquam Perit

Girl in a jacket
Message 3 of 18
1,468 Views

MI5
Level 94: Supreme
  • 147418 Posts
  • 637 Topics
  • 28316 Solutions
Registered:

#8 for me @Dave-O2 

pumpkin.jpg

I have no affiliation whatsoever with O2 or any subsidiary companies. Comments posted are entirely of my own opinion. This is not Customer Service so we are unable to help with account specific issues.
Please select the post that helped you best and mark as the solution. This helps other members in resolving their issues faster. Thank you.
Message 4 of 18
1,461 Views

TallTrees
Level 50: Versatile
  • 11057 Posts
  • 120 Topics
  • 364 Solutions
Registered:

Ohooo🥶😱👻💀

Love it @Dave-O2 

200w.gif



HAPPINESS IS BEE SHAPED

Message 5 of 18
1,428 Views

BobM
Level 26: Upbeat
  • 4644 Posts
  • 1 Topics
  • 0 Solutions
Registered:

PM sent @Dave-O2 

I like number 4 and I think my socks would be the perfect answer because funnily enough they too start to perish around midday especially if it's sunny.

 

E8on.gif

Message 6 of 18
1,427 Views

TallTrees
Level 50: Versatile
  • 11057 Posts
  • 120 Topics
  • 364 Solutions
Registered:

PM sent @Dave-O2 

Favourite is 6 💀😱

Happy Ghostly spooky Halloween 

wbe-halloween-pumpkins.gif



HAPPINESS IS BEE SHAPED

Message 7 of 18
1,419 Views

TallTrees
Level 50: Versatile
  • 11057 Posts
  • 120 Topics
  • 364 Solutions
Registered:

PM sent @Dave-O2 

Favourite is 6 💀😱  

giphy.gif

 

 



HAPPINESS IS BEE SHAPED

Message 8 of 18
1,419 Views

pgn
Level 76: Forum Legend
  • 37353 Posts
  • 239 Topics
  • 1701 Solutions
Registered:

Gotta be #10:

pgn_0-1698334053712.gif

Answers incoming, @Dave-O2 😇

Message 9 of 18
1,419 Views

Dave-O2
Community Manager
Community Manager
  • 792 Posts
  • 55 Topics
  • 27 Solutions
Registered:

Thanks for all the entries so far 🕷

 

I can confirm I've received PMs with answers from @Mi-Amigo@Cleoriff@MI5@BobM@TallTrees@pgn 

 

For others there is still plenty of time to enter, get involved! 😊

 

 

 

 

iPhone 15 Megathread //  Don't fall for scams  //  How to get Volt benefits
Contact us on Social MediaFacebook // Twitter // Instagram

 

Message 10 of 18
1,377 Views