Welcome to the O2 Community

Has your question already been answered? See the community FAQ's

Discussions and Feedback

Reply
Posts: 73,283
Topics: 688
Registered: ‎14-01-2013

Re: Forum broken


@liggerz87 wrote:

Screenshot_20190604-011841_Chrome.jpg


@liggerz87  That's exactly what happened to me early hours of this morning....then it eventually posted

 

*The Game Is On*


Posts: 1,008
Topics: 72
Kudos: 163
Registered: ‎07-10-2012

Re: Forum broken

Chrome and Opera cant do anything now not even pm Smiley Sad
Community Manager
Posts: 5,854
Registered: ‎23-07-2014

Re: Forum broken

Cheers guys, we'll update the tech team.

Access for You: Registration - Find out how to register for our Access for You service.
Want to chat with other fellow-minded members? Head to our Off-topic section for some interesting chit-chat.
Check out our Priority board for tickets & offers updates, and to discuss all things Priority-related!
Welcome to O2! - New to O2? Find out all you need to know to get started!


If you'd like to take part, why not register? Smiley Happy
signature

Posts: 73,283
Topics: 688
Registered: ‎14-01-2013

Re: Forum broken


@Poppysmum wrote:
Chrome and Opera cant do anything now not even pm Smiley Sad

@Poppysmum  That PM you sent me on Chrome to test, I received and replied.

*The Game Is On*


Posts: 1,008
Topics: 72
Kudos: 163
Registered: ‎07-10-2012

Re: Forum broken


@Poppysmum wrote:
Chrome and Opera cant do anything now not even pm Smiley Sad

Trying again to quote on Edge

Posts: 1,008
Topics: 72
Kudos: 163
Registered: ‎07-10-2012

Re: Forum broken


@Cleoriff wrote:

@Poppysmum wrote:
Chrome and Opera cant do anything now not even pm Smiley Sad

@Poppysmum  That PM you sent me on Chrome to test, I received and replied.


Looks like quote is working on edge.

 

I saw your pm in email but wont let me read it on chrome or opera will try on edge lol 

Posts: 73,283
Topics: 688
Registered: ‎14-01-2013

Re: Forum broken

@Poppysmum  did you see my post above yours? You sent me a test PM on Chrome. I got it and replied?

*The Game Is On*


Posts: 1,008
Topics: 72
Kudos: 163
Registered: ‎07-10-2012

Re: Forum broken


@Cleoriff wrote:

@Poppysmum  did you see my post above yours? You sent me a test PM on Chrome. I got it and replied?


I replied to pm on Edge wont let me on chrome nor Opera .

 

I am going walkies with our Poppy had enough of this site now lol 

Posts: 5,562
Topics: 113
Registered: ‎13-02-2019

Re: Forum broken

Just did test. Logged off. Restarted laptop.

Using firefox, problem still there.

Using Chrome, no problem - as this post shows.

animated-elephant-image-0278
Some people see things as they are and ask "Why?"; I dream of things that never were and ask "Why not?"...
Robert Kennedy.

Posts: 70,351
Topics: 548
Registered: ‎04-01-2009

Re: Forum broken

Zie Community ist kaput

 

Screenshot (2).png

 

Screenshot (3).png