Welcome to the O2 Community

Has your question already been answered? See the community FAQ's

Apple

Reply
Anonymous
Posts: 0

iPhone 4s not working correctly since the last signal lost

Just wondered if anyone else is having problems with there phone since the last signal problem last week. I have an iPhone 4s & at times the reception is very very poor, particulary if i am sending photos via Message, it can take upto 5-10mins for it to completely send.

 

Any views / tips ????

Level 44: Clearly Talented
Posts: 5,942
Registered: ‎18-09-2012

Re: iPhone 4s not working correctly since the last signal lost

I've always had spotty mms so I stick to wifi when doing it.

Erm you could reset your network settings not sure if it will improve the issue.

Is the problem sporadic or everywhere you go?
Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you’re wrong. So Ive been told Smiley Wink
Anonymous
Posts: 0

Re: iPhone 4s not working correctly since the last signal lost

Hi, thanks for the reply... even on wifi it's slow & it is mostly (95%) all the time.. Now even on just plain old text messages including iMessage
Level 44: Clearly Talented
Posts: 5,942
Registered: ‎18-09-2012

Re: iPhone 4s not working correctly since the last signal lost

That sounds like there's a problem with the handsetSmiley Sad

Ok first off all try restoring it from iTunes just to rule out corrupt software.

Nothing sucks more than that moment during an argument when you realize you’re wrong. So Ive been told Smiley Wink