O2 Community

Get help, share tips and chat

Home Broadband & Home Phone

Reply
Level 2: Apprentice
snadge
Posts: 99
Registered: ‎28-04-2008

I want my IP changed

Iam on DYNAMIC IP but my ip address just stays the same when i reboot or reconnect or request IP change through windows

can I have it changed please? and preferably to a 78 server
Please use plain text.
Level 2: Apprentice
dbames
Posts: 75
Registered: ‎23-08-2008

I want my IP changed

You could change the MAC address of the wan if on your router, but that's not advisable as you can't guarantee to be changing it to something unique.

Turn off your kit and wait for the dhcp lease to expire - maybe a couple of days. Or try ringing up CS and see if they can help.

What've you done with the IP address that you've been assigned that makes you want to get away from it so badly?
Please use plain text.
Level 23: Casual Specs
Oliver341
Posts: 3,455
Registered: ‎16-05-2008

I want my IP changed

How to change your IP: http://www.olif.co.uk/o2-router-change-ip/
Oliver.
Please use plain text.
Level 2: Apprentice
masai
Posts: 58
Registered: ‎05-10-2008

I want my IP changed

That guide works a treat, thank you!
Please use plain text.
Level 2: Apprentice
payol
Posts: 12
Registered: ‎22-11-2008

I want my IP changed

How to change your IP: http://www.olif.co.uk/o2-router-change-ip/


is it working with netgear router as well?
Please use plain text.
Level 9: Fired up
Anonymous
Posts: 1,487
Registered: ‎14-09-2010

I want my IP changed

Thanks. Was having a problem with Rapidshare. Now sorted.
Please use plain text.
2_
Level 2: Apprentice
2_
Posts: 23
Registered: ‎15-12-2008

I want my IP changed

Hi,

I tried that guide but get this:



That's from an XPSP3 desktop. Using an O2 router. ANy ideas? Not sure what "Open a command prompt and telnet to 192.168.1.254" means.

I like a new IP adddress for simple privacy issues.

Thanks for any help.
Please use plain text.
Level 2: Apprentice
dkmulvey
Posts: 40
Registered: ‎04-09-2008

I want my IP changed

Drop the 'C:\>'. Just type in 'telnet 192.168.1.254'.
Please use plain text.
Level 2: Apprentice
RobKay
Posts: 7
Registered: ‎01-09-2008

I want my IP changed

To open a Command prompt
Click start, Run. Type 'cmd' in the Open box and click OK

If you omit the second C:\> it should work
The line should read
C:\Documents and Settings\User>telnet 192.168.1.254
Please use plain text.
2_
Level 2: Apprentice
2_
Posts: 23
Registered: ‎15-12-2008

I want my IP changed

Thanks for that :smileyhappy:

Got me as far as:


That's me using the user/pass (SuperUser/O2Br0ad64nd) as mentioned in the guide both typing it and copy/pasting.

I must still be doing something wrong.
Please use plain text.